...

9022 Győr, Bisinger sétány 10.
Tel: +36 30/643-1961
Interablak Stúdió Logo

Internorm
Szolgáltatásaink
Műszaki szaktanácsadás

Az árajánlat elkészítése előtt felmérjük mik az Ön személyre szabott igényei a házába kerülő nyílászárókkal kapcsolatban. A Bemutató teremben megtekintheti, hogy milyen sokféle lehetőségből választhat az INTERNORM kínálatából, és javaslatot teszünk az Ön igényeinek leginkább megfelelő nyílászáró és műszaki megoldás kiválasztására.

Hőkamerás állapotfelmérés

A hőkamerás felvétellel meghatározhatóak az épület hőszigetelési hibái, hőhídjai, a nyílászárók beépítése hibái, a páralecsapódás és penészesedés okai.

Az okok ismeretében átfogó javaslatot készítünk a hőszigetelési problémák megoldására.

Árajánlat készítés

A javasolt és Ön által elfogadott nyílászáró szerkezetekre elkészítjük a kért árajánlatot. Az árajánlatot prezentáció keretében mutatjuk be Önnek, amely tartalmazza a nyílászárók összes fontos műszaki paraméterét, színes rajzát.

Helyszíni méretfelvétel és beépítés

A nyílászárók megrendelése esetén az építési helyszínen felmérjük az elkészült falnyílások méretét. A méretfelvételhez szükségünk van a nyílások mellett a falra feljelölt métervonalra.

Igény esetén egyeztetünk a kivitelezést végző vállalkozóval, pontosítjuk a nyílászárók falazatba tervezett helyét. A felmérés során rögzített pontos méretek alapján kerülnek megrendelésre az Ön nyílászárói.

A nyílászárók helyszínre szállítását és szakszerű beépítését az INTERNORM által minősített, több éves tapasztalattal rendelkező szakemberek végzik. Az igényes és szakszerű beépítés a garancia arra, hogy az Ön nyílászárói megbízható működésükkel az évek során sok örömet okozzanak az Ön számára.


Új beépítés


Bontás, beépítés


RAL beépítésSzerviz és karbantartás

A nyílászárók beépítése után szükség esetén tanácsadással, segítséggel állunk az Önök rendelkezésére.

Beépítő és karbantartó csapatunk vállalja a nyílászárók garanciális javítását, illetve garancián kívül külön szerződés keretében a nyílászárók rendszeres vagy időszakos karbantartását.

A rendszeres karbantartás megnöveli a nyílászárók élettartamát.

Építőipari kivitelezés

Kivitelező csapatunk vállalja házának szerkezetkész vagy kulcsrakész kivitelezését több éves szakmai tapasztalattal és referenciákkal.

Kérje ingyenes árajánlatunkat kivitelezési munkákra.
2012 © MazsiDesign